September 10, 2018 LogicAdmin

Digital Account Assistant, traži se!

KOGA TRAŽIMO?

Organizirana si i analitična osoba koja obožava brojeve? U Office alatima si kod kuće, kao i na društvenim mrežama? Zanimaju te Google i Facebook platforme? Kada se radi o rokovima funkcioniraš kao “Swiss watch”? Pišeš detaljne izvještaje, u isto vrijeme hendlaš timske projekte od weba do neba i svi te klijenti vole? Naša digitalna ekipa te već lajka!

JOB DESCRIPTION

  • Asistencija u vođenju klijenata (Client Service)
  • Budžetiranje, raspodjela resursa i kontrola potrošnje na digitalnim medijima
  • Analiza i monitoring uspješnosti digitalnih marketinških kampanja
  • Pisanje izvještaja nakon završetka kampanje
  • Priprema i izrada prezentacija za klijente

 

O NAMA

LOGIC MARKETING d.o.o. marketinška je agencija specijalizirana za komunikacijske kampanje, content i digitalni marketing.

Uređivanje i vođenje web portala, administriranje i oglašavanje na društvenim mrežama, Google kampanje, web banneri, native advertising, online nagradne igre, kvizovi, infografike, eBooks… Specijalisti smo za sve oblike digitalnog marketinga.

Prvu internetsku kampanju napravili smo prije 15 godina. Danas stvaramo magične marketinške kampanje i digitalna rješenja u suradnji s lokalnim i globalnim klijentima.

Ako smatraš da je Digital Account Assistant savršen dodatak tvom imenu i prezimenu, pošalji CV na: marketing@logic.hr do 16.9.2018.

LOGIC_DigitalAccount_2400x1600_B01

Pošaljite nam upit,
rado ćemo vam odgovoriti!

Bili veliki ili mali, imamo rješenje za vas. Naše iskustvo baratanja sa svim marketinškim alatima, deseci podignutih brandova i tisuće odrađenih marketinških projekata sigurno vam mogu biti korisni.