September 12, 2018 LogicAdmin

DIGITAL CONTENT EDITOR / WRITER, traži se!

KOGA TRAŽIMO

Osobu s minimalno 3 godine uredničkog, novinarskog ili medijskog iskustva u digitalnom marketingu na čije naslove i tekstove čitatelji marljivo klikaju. Osobu kojoj čak i Google zavidi na stvaranju optimiziranog web sadržaja i koja zna pronaći pravi “ton” komunikacije na društvenim mrežama. Ako si ti osoba koja će nas ostaviti bez teksta, javi se!

OPIS POSLA

  • Uređivanje, kreiranje i redaktura sadržaja na web portalu
  • Osmišljavanje i kreiranje sadržaja za društvene mreže i ostale digitalne medije
  • Praćenje digitalnih trendova i proaktivno poboljšanje sadržaja na digitalnim platformama
  • Prednost: iskustvo u kreiranju digitalnog sadržaja iz područja zdravlja i zdravog života

ŠTO NUDIMO

  • Usavršavanje i profesionalni razvoj
  • Ugodna radna atmosfera
  • Odlazak na seminare i stručne edukacije

O NAMA

LOGIC MARKETING d.o.o. je agencija specijalizirana za komunikacijske kampanje, content i digitalni marketing. Agencija uređuje i vodi web portale, administrira i oglašava klijente na društvenim mrežama, osmišljava google kampanje, native oglase i content marketing. Agencija je orijentirana na stvaranje magičnih marketinških kampanja i digitalnih rješenja nastalih na temelju dugoročne suradnje s lokalnim i globalnim klijentima. Ako smatraš da je Digital Content Editor / Writer savršen dodatak tvom imenu i prezimenu, pošalji CV na: marketing@logic.hdo 03.10.2018.

LOGIC_DigitalCONTENTeditor_2400x1600_B01

Pošaljite nam upit,
rado ćemo vam odgovoriti!

Bili veliki ili mali, imamo rješenje za vas. Naše iskustvo baratanja sa svim marketinškim alatima, deseci podignutih brandova i tisuće odrađenih marketinških projekata sigurno vam mogu biti korisni.