January 17, 2020 Predrag Madžarević

Vodič za bolje mirovine: Planirajte danas svoje bolje sutra

RMOD brosura Logic Marketing

Puno se priča o mirovinama, ali rijetki od nas znaju što doista donosi budućnost. “Mali vodič za veće mirovine”, kojeg smo uredili i opremili za Raiffeisen mirovinsko osiguravajuće društvo, reći će vam sve što trebate znati o svojoj budućoj mirovini.

Vodič na pregledan i jasan način donosi formule za izračun mirovine po mirovinskim stupovima kao i brojne savjete kako si osigurati bolje prinose i mirniju starost.

Mirovinski sustav složena je tema, puna nedoumica za običnog čitatelja, te je zbog toga bilo važno prenijeti samo relevantne informacije i predočiti ih na svima razumljiv i pristupačan način.

Veliki broj podataka pregledno smo organizirali u grafičkom i tekstualnom smislu a da čitatelju uvijek bude zanimljivo pratiti sadržaje. Njih smo razlomili istaknutim grafičkim dijelovima i infografikama pazeći da se ni u jednom trenutku ne izgubi ozbiljnost pristupa.

Usudimo se reći da smo statistiku i matematiku (od koje često zaziru obični čitatelji) učinili jasnom, zanimljivom i preglednom stavljajući svaki podatak u konkretan kontekst.

Sadržaje brošure dodatno smo obogatili bonus rubrikama kao što je mali vremeplov mirovina, a najzanimljivije informacije izdvojili smo tekstualnim leadovima, međunaslovima i potcrtanim naglascima.

Sada svatko čitajući brošuru može dobiti realniju sliku o svojoj budućoj mirovini te od danas početi planirati svoje bolje sutra.

Kliknite na poveznicu i prolistajte brošuru:

Tagged: ,

Pošaljite nam upit,
rado ćemo vam odgovoriti!

Bili veliki ili mali, imamo rješenje za vas. Naše iskustvo baratanja sa svim marketinškim alatima, deseci podignutih brandova i tisuće odrađenih marketinških projekata sigurno vam mogu biti korisni.