Traži se DIGITAL ACCOUNT EXECUTIVE

KOGA TRAŽIMO?

Organizirana si i komunikativna osoba s minimalno 2 godine digitalno-radnog iskustva? U Office alatima si kod kuće, kao i u digitalnom marketingu (Google AdWords, Social Media, Newsletter, SEM, itd.), a kad se radi o rokovima funkcioniraš kao “Swiss watch”? Pišeš detaljne izvještaje, u isto vrijeme hendlaš timske projekte od weba do neba i svi te klijenti vole? Naša digitalna ekipa te već lajka!

 

JOB DESCRIPTION

 • Vođenje digitalnih klijenata (Client Service)
 • Vođenje i koordiniranje digitalnog tima
 • Budžetiranje, raspodjela resursa i kontrola potrošnje na digitalnim medijima
 • Monitoring uspješnosti i koordinacija digitalnih marketinških kampanja
 • Pisanje izvještaja nakon završetka kampanje
 • Priprema i izrada prezentacija za klijente

 

Ako smatraš da je Digital Account Executive savršen dodatak tvom imenu i prezimenu, pošalji CV na: marketing@logic.hr do 11.3.2018.

Traži se GOOGLE SPECIALIST

KOGA TRAŽIMO?

Analitična si i pedantna osoba s minimalno 1 godinom digitalno-radnog iskustva? Ne možeš zamisliti dan bez Google AdWords i Analytics sučelja? Znaš zašto je za web tekst ključan Keyword Planner, a pred spavanje brojiš konverzije jer su tvoji oglasi na vrhu svih pretraživanja uz maksimalni Quality Score? Naša digitalna ekipa ti se već divi!

 

JOB DESCRIPTION

 • Predlaganje SEO tekstova i oblikovanje optimiziranog web sadržaja
 • Praćenje i analiziranje podataka u Google Analytics sučelju
 • Postavljanje Google AdWords kampanja
 • Testiranje i analiziranje kampanja
 • Izvještavanje o rezultatima kampanja
 • Vođenje i upravljanje CRM sustavima

 

Ako smatraš da je Google Specialist savršen dodatak tvom imenu i prezimenu, pošalji CV na: marketing@logic.hr do 11.3.2018.

Traži se dizajner, digitalni.

Animiraš, GIF-iraš, efektiraš, ilustriraš, video-editiraš?
UX/UI čarobiraš, banneriziraš, webove dizajniraš?

Ako si na “DI” s digitalnim tehnologijama i dizajnerskim programima, tražimo tebe!
Da, baš tebe!

I što još tražimo?

Nešto malo iskustva i jako puno prirodnog talenta, i ono najvažnije, sposobnost prihvaćanja feedbacka poput “daj nešto malo lepršavije” ili “daj još dva smjera do sutra”!

I što još trebaš znati?

Nudimo ti rad u kreativnom timu digitalnog odjela kojemu je wizard level 99, hrpu zanimljivih projekata te šansu da ispečeš zanat i, naravno, komad kolača za zajedničke oluje mozgova.

Pošalji CV i pokoju sličicu ili animaciju (vizualni smo tipovi) do 27.02.2018. na marketing@logic.hr 😉

Ako piješ, pazi što pišeš!

Ne događa se svaki dan da vas klijent zadovoljno potapša po ramenu zbog kampanje pune tipfelera!

Upravo to se dogodilo našoj kampanji koja slijedi formu pijanih sms poruka, a posvećena je ovogodišnjem izdanju najzabavnijeg festivala vina u Daruvaru – #Vinodar2017.

Svi smo barem jednom u životu (zbog čašice više) poslali sms koji baš i nije trebao ugledati svjetlo dana:) Zvuči poznato?

Pratite @TuristickaZajednicaDaruvarPapuk i saznajte sve o programu.

Vinimo se od 4. do 11. lipnja na Vinodaru!

I zapamti: “zaabva i mrakk komadiii su zaghraantiraniii” 😉

LOGIC_newsletter_Billboard_VINODAR_2017_1200x800_A02

Natrag na početnu

Kampanja za EU fondove kao nacrtana

Kada vam klijent kaže da imate samo 10 dana za kreiranje kampanje – i to u formatu digitalne animacije, znate da ste agencija za izvanredne situacije!

Kampanja je, nije da se hvalimo, ispala kao nacrtana. Doslovno smo ju izbacili iz našeg magičnog stroja u roku BOOM!

Svježim 2D pristupom kreirali smo EUforičan 3D doživljaj te na maštovit način široj javnosti približili projekte koji su dali značajan doprinos razvoju lokalnih zajednica na području Hrvatske.

Baci oko na naš “looney tunes” – ako već nisi na društvenim mrežama ili TV-u 😉

 Natrag na početnu

EVERY SPIN IS A MASTERPIECE!

Ruleti tvrtke BÖHM d.o.o. prepoznati su u svijetu kao ruleti visoko precizne izrade proizvedeni od pomno biranih materijala. Tvrtka svoje rulete izrađuje ručno prema individualnoj narudžbi klijenata. Kao takvi, ruleti tvrtke BÖHM d.o.o. po kvaliteti se nalaze u svjetskom vrhu. Uzimajući u obzir konkurentske prednosti, LOGIC MARKETING je dobio zadatak osmisliti novi komunikacijski positioning i vizualni identitet tvrtke za potrebe predstavljanja na najvećem svjetskom sajmu za igre na sreću koji se svake godine redovito održava u Londonu. Rezultat izlaganja i prezentiranja pod novim komunikacijskim motom Every Spin is a Masterpiece je značajno povećanje interesa potencijalnih klijenata i u konačnici povećanje narudžbi.

Natrag na početnu

Novi korporativni film PHOENIX Farmacije

Kako zaposlenike u farmaceutskoj industriji prikazati na zanimljiv način. Hmmm, možda kao košarkaše, glumce, graditelje, filmofile… U povodu predstavljanja novog tima PHOENIX Farmacije prema svojim poslovnim partnerima, LOGIC MARKETING snimio je zanimljiv promotivni film u kojem se mogu prepoznati mnogi.

Natrag na početnu

Opća opasnost! Vatra u Daruvaru!

Ne brinite se, nismo zapalili Daruvar, nego smo na ovogodišnjem daruvarskom „Vinodaru“ promovirali gostovanje naših dvaju popularnih bendova, Vatre i Opće opasnosti! „Vinodar“ je tradicionalna manifestacija koja predstavlja jedno je od najzabavnijih događanja u zapadnoj Slavoniji, a njegov marketinški promotor već treću godinu zaredom upravo je LOGIC MARKETING.

Natrag na početnu

Read more

Lansiran program vjernosti ADIVA ljekarni

U 2015. godinu krenuli smo lansiranjem novog programa vjernosti pod nazivom „Vjerni zdravlju“ u 130 ADIVA ljekarni. LOGIC MARKETINGU, osim uloge konzultanta zaduženog za implementaciju i postavljanje projekta, povjerena je i uloga osmišljavanja imena i brandinga programa te slaganja branda u postojeću ADIVA brand arhitekturu.

Natrag na početnu

Read more

Pošaljite nam upit,
rado ćemo vam odgovoriti!

Bili veliki ili mali, imamo rješenje za vas. Naše iskustvo baratanja sa svim marketinškim alatima, deseci podignutih brandova i tisuće odrađenih marketinških projekata sigurno vam mogu biti korisni.